top of page
b7b5e7bc-b9bd-458b-9e5d-dd883dfb5fe0.jpg

HUISVESTING

Bij het verhuizen naar Barcelona komen er veel vragen in je op zoals; Hoe vind ik een betrouwbaar appartement? Welke wijk past bij mijn specifieke behoeftes en levensstijl? Moet ik een paar keer naar Barcelona vliegen om persoonlijk te gaan kijken?

Wij beginnen bij het belangrijkste en helpen je bij het vinden van jouw ideale thuis- een comfortabele plek. Met onze uitgebreide kennis van de wijken in de stad kunnen we je begeleiden bij het vinden van de locatie en woonruimte die perfect aansluit bij jou wensen.

 

Wij bieden verschillende diensten aan om jouw verhuizing naar Barcelona zo gemakkelijk mogelijk te maken. Snelle communicatie over beschikbare kamers stelt je in staat om direct te reageren en geen kans te missen. We gaan de appartementen zelf bezichtigen, maken digitale filmpjes zodat je vanuit Nederland een goed virtueel beeld krijgt van je potentiële woning nog voordat je in Barcelona bent aangekomen. Tenslotte word je bij aankomst, door de makelaar en als je wilt ook door 1 van ons ontvangen bij de gekozen huisvesting.

VUL HIER HET AANVRAAG FORMULIER IN

Wij staan altijd klaar om te helpen en jouw vragen te beantwoorden.

Via ons contactformulier kan je gemakkelijk snel in contact met ons komen en je vraag stellen of stuur een email naar info@vlakbijhuis.nl

 

Vul hieronder jouw naam en onderwerp van je hulp(vraag) in, zodat wij direct weten waar we je mee kunnen assisteren.

Laat ons ook weten wanneer je naar Barcelona verhuist, zodat we op tijd jouw passende begeleiding kunnen bieden.

 

Je kan ons alles vragen in het Nederlands. Binnen een paar uur nemen we contact met je op.

WhatsApp Image 2023-08-08 at 10.54.01.jpeg
bottom of page