top of page
8d91e736-f25e-4212-8f42-32d795ab265c.jpg

KOSTEN 

HUISVESTING

Op basis van je aanvraag stellen we een passende offerte en onderscheiden daarbij 2 diensten.

 

Online bezichtiging

Voor het regelen van online bezichtigingen van potentiële huurwoningen brengen we  een bescheiden bedrag van 75 euro in rekening, ongeacht of er een akkoord is bereikt over de woningkeuze.

 

Definitieve Keuze

Zodra je je ideale huurwoning hebt gevonden en het akkoord is bereikt, berekenen we 50% van één maand huur met een minimum van 400 euro. Voor huurperiodes langer dan 6 maanden rekenen wij een ander tarief. Dit is inclusief de ondersteuning en begeleiding die we je bieden om je verhuizing soepel en succesvol te laten verlopen.

NIE NUMMER

Voor het verkrijgen van een NIE-nummer bieden we gespecialiseerde begeleiding aan om het proces eenvoudiger en efficiënter te maken. 

We brengen je in contact met een Nederlandstalige professional en zorgen dat je de relevante formulieren hebt die nodig zijn voor de aanvraag. 

TAALCURSUSSEN

Wij bieden een scala aan cursusmogelijkheden. Aangezien de prijzen van de Spaanse taalcursussen variëren, adviseren wij je graag tijdens een persoonlijk (online) gesprek waarin je je wensen kunt delen. Op basis van jouw specifieke behoeften zullen we je verbinden met een geschikte cursus en je voorzien van een prijsopgave die daarbij past.

AANVRAAG TRANSPORT

Als je kiest voor het openbaar vervoer of fiets, kunnen we je assisteren bij het aanvragen van een OV-kaart of een SWAP fiets. Hierbij rekenen we een passende vergoeding om ervoor te zorgen dat alles snel en efficiënt wordt geregeld. De kosten die samengaan met het huren van een auto of vervoer vanuit de airport zijn afhankelijk van jouw wensen en de af te leggen afstand. Ook hier zijn we vooraf transparant in de kosten die we in rekening brengen.

VUL HIER HET AANVRAAG FORMULIER IN

Wij staan altijd klaar om te helpen en jouw vragen te beantwoorden.

Via ons contactformulier kan je gemakkelijk snel in contact met ons komen en je vraag stellen 

of stuur een email naar info@vlakbijhuis.nl

 

Vul hieronder jouw naam en onderwerp van je hulp(vraag) in, zodat wij direct weten waar we je mee kunnen assisteren.

Laat ons ook weten wanneer je naar Barcelona verhuist, zodat we op tijd jouw passende begeleiding kunnen bieden.

 

Je kan ons alles vragen in het Nederlands. Binnen een paar dagen nemen we contact met je op.

WhatsApp Image 2023-08-08 at 10.54.00.jpeg
bottom of page